Contacten “Klanten Dashboard” Overzicht

Alle Plannen

Vanaf het “Contacten” dashboard kunnen agenten en belanghebbenden een lijst bekijken van alle klanten die interactie hebben gehad met uw merk, of het nu via gesprekken of tickets is geweest.

Daarnaast kunt u ook:

• Filteren en klanten vinden op basis van tijdsperiode of gedrag.
  • Klanten exporteren in CSV-bestand.
  • Navigeren door de gespreksgeschiedenis van klanten.
  • De volledige gegevens van klanten bekijken.

Zoeken en filteren van klanten.

U kunt klanten filteren op basis van interactiedatum of gedrag. Om klanten te filteren:

• Klik op de knop “Klanten filteren”. Het pop-upvenster “Klantsegment” wordt weergegeven.
  • Selecteer een criterium uit de lijst en voer uw voorwaarden in.

Exporteer klanten

U kunt klanten exporteren en downloaden in CSV-indeling door op de knop “Klanten exporteren” te klikken.

ℹ️ Vanwege privacykwesties kunnen agenten alleen de lijst met klanten bekijken, maar hebben ze geen toegang tot de exportfunctionaliteit.

Bekijk de gespreksgeschiedenis van een klant.

Om de gespreksgeschiedenis van een klant te bekijken, klikt u op het chatpictogram in de rechterkolom. U wordt doorgestuurd naar de Unified Inbox om het gesprek van de klant te bekijken.

ℹ️ Om terug te gaan naar de klantenpagina, klikt u op de knop “Terug naar klanten”.

ℹ️ Om de onderzoeksmode te verlaten en de Unified Inbox te blijven gebruiken, klikt u op “Onderzoeksmode verlaten”.

Klantdetails pagina

Klik op het oogpictogram om de volledige klantgegevens te bekijken, inclusief contactgegevens en tickets.